Referenssit

STONELEMENT STONEWALL

 Asuntomessuvideot

Patentoidut Stonewall-tuotteet ovat huippulaadukkaita,patentoituja, kestäviä ja näyttäviä. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä pitkän elinkaaren ansioista.  Stonelement Stonewall-elementeillä voidaan toteuttaa näyttäviä seinärakenteita erittäin nopean työmaa-asennuksen avulla. Lopputuottesta saadaan luonnonmukainen ja laadukas.

Tilaa tästä!

Vuoden 2017 Asuntomessujen yleisöäänestyksessä Stonelement Oy:n toteuttama pihakokonaisuus sai Asuntomessujen suurimman äänimäärän pihakokonaisuus-osiossa ja Vihesuunnittelu-Piha:n Tuula Hyvärisen upea pihasuunnitelma oli ylivoimainen kävijöiden suosikki . Harmaja Saimaan piha äänestettiin asuntomessujen toiseksi suosituimmaksi kohteeksi tontti ja kiinteistö huomioituna.
Kannustalojen Harmaja Saimaa oli kolmen parhaan joukossa kaikissa äänestyvalikoissa; 
-paras talo, -paras piha, -paras sisustus.
Stonelement Oy:n patentoimia kivielementtejä kohtaan kohdistui suorastaan yleisöäänien hyökyaalto piharakenteissa ja alakerran Mancave-kotiteatterissa.
Stonelement Oy vastasi kivielementtien ARK 3D-suunnittelusta, rakennesuunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta kivirakenteiden pääurakoitsijana. Mikkelin asuntomessujen näkyvyyteen voitte perehtyä tästä linkistä:

 

 - K-Supermarket Kauklahti 2018 - 2019 Piha-alueiden kivimuurit, patentoidut Stonelement-Slate kivimuurielementit, Arkkitehtuuri: Vuorelma Arkkitehdit, Timo Kauppi

- 2017 asuntomessujen suurin äänimäärä Paras piha äänestyksessä, kokonaisuus osiossa (messukävijöitä 134 000)

2017 Asuntomessujen kävijätutkimuksessa yleisöäänestyksen 2. suosituin pihakokonaisuus (Harmaja Saimaa)

-  Harmaja Saimaa oli kolmen parhaan joukossa kaikissa äänestyvalikoissa; 
 -paras talo, -paras piha, -paras sisustus

- Sokos hotels

- MTV 3 T.I.L.A

- Fonecta

- Mikko Koivu

- Rakennus K. Karhu

- Nelonen Huvila & huussi

- Mikkelin Asuntomessut 2017 Kannustalot Harmaja-Saimaa

- Mikkelin Asuntomessut 2017 Saimaan Ateljee 

- Seinäjoen rakennustekniikka

- Mikko Koivisto

- Varaoke International

- Hannu Pellinen

- Jari Liukkonen

- Noora & Ilkka Kaartinen

- Sami Yski

- Lammi-Kivitalot

- Passiivikivitalot

- Kontio

- Desingtalot

- Kannustalot

- Finlamelli

- Mammutti

- Kari Myttynen

- Auli Karjalainen

- lukuisia yksityis- ja yritysasiakkaita.

Tarkempia tietoja soveltuvista referenssikohteista annamme asiakastapaamisten yhteydessä.

 

 

 

Kiviteollisuusliiton jäsen

STONELEMENT SLATE

 

K-Supermarket asiakaskokemusvideo

 

K-Supermarket Kauklahti liikekeskuksen kaikki piha-alueen kivimuurit Stonelement- Slate kivimuurielementeillä 2018 -2019. Arkkitehtuuri: Vuorelma arkkitehdit, Timo Kauppi. Pääurakoitsija Jatke Oy. 

Patentoidut Stonelement Slate-elementit sopivat hyvin monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Elementeillä voidaan toteuttaa esimerkiksi iso liuskekiviterassi, portaat, seinät tai istutusaltaat nopeasti ja laadukkaasti. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä pitkän elinkaaren ansiosta.

Tilaa tästä!

Takkahuoneen seinät ja palomuurit on mahdollista toteuttaa elementtiasennuksena jo rakennuksen rakentamisvaiheessa. Liuskekivellä pinnoitetut sisä- ja ulkoportaat on mahdollista toteuttaa Slate-elementeillä. Erikoiskohteita voidaan toteuttaa esimerkiksi grilikatoksen, huvimajan, autokatoksen tai saunamökin lattiaelementeillä. Slate-elementteihin voidaan asentaa myös lattialämmitysputkisto tai lattialämmityskaapeli. 

 

 Asuntomessuvideot

 

PATENTED