Stonelement Asennusvaiheet

Tutustumme kohteeseen ja annamme tarjouksen. Laadimme elementtien valmistussuunnitelman 3D-mallinnuksena Archicad:n avulla. Valmistamme rakennuskohteenne betonielementit mittatilaustyönä.

Tutustu asennusvaiheisiin

Asennuksen valmistelu

Kun kohteeseen on toteutettu tarvittavat pohjatyöt Stonelement Oy:n ohjeistuksen mukaisesti, elementtien asennus voidaan aloittaa. Stonelement tuotteet asennetaan suoraan autosta paikalleen.

Ylivoimainen nopeus ja laatu

Asennustyö on laadukasta ja lopputulos syntyy nopeasti. Elementtien nopea asennus ei hidasta työmaan aikataulua.

Laadukkaampi ja kestävämpi rakenne

Stonewall tuotteella saadaan aikaan perinteiseen luonnonkiven muuraukseen verrattuna kolmiulotteisempi, laadukas kivirakenne. Stonelement tuotteet valmistetaan yrityksemme tiloissa, säältä suojassa, Stonelement Oy:n laadunvarmistuksen turvaamana.

Huomaamattomat elementtisaumat

Elementtien asennussaumat ovat lähes huomaamattomia. Saumojen kuivuttua asennussaumasta tulee osa yhtenäistä, laadukasta kokonaisuutta.

Mahdollisuus monimutkaisten rakenteiden toteutukseen

Stonewall tuotteella voidaan toteuttaa muurin tasoeroja lisätilauksesta.

Valot, pistorasiat ja vesipisteet elementteihin jo valmistusvaiheessa

Teemme elementtien valmistuksen yhteydessä tarvittavat sähkö- ja putkivaraukset valmiiksi elementteihin ennen elementtien asennusta.

Seinän korkeus kohteen vaatimuksien mukaan

Edullisin Stonewall-muurin korkeus on alle 1200 mm. Tilauksesta valmistamme myös korkeita seinärakenteita. Maanpaineen mitoitus suunnitellaan asennuskohteen mukaan ja tarvittavat maanpainepilarit toteutetaan asennuksen yhteydessä.

Korkealaatuista suunnitteluosaamista

Kaikkien asennuskohteiden tuotteet suunnitellaan suomalaisella rakennusinsinööriosamisella.

Pitkä työkokemus osaamisen takana

Toteutamme elementtiasennuksia korkealaatuisiin kohteisiin yli viidentoista vuoden kokemuksella suomalaisesta liuskekivestä ja talonrakennustekniikasta. Korkea laatu on tavaramerkkimme.

Ota yhteyttä